Παθήσεις & Διατροφή




Μικρές διατροφικές συμβουλές για την υπέρταση
06.03.2014

Η αυξημένη αρτηριακή πίεση (υπέρταση) αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες κινδύνου για τα καρδιαγγειακά νοσήματα (έμφραγμα μυοκαρδίου, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, απόφραξη αρτηριών των κάτω άκρων και ορισμένες μορφές χρόνιας νεφροπάθειας).

Γαστρεντερίτιδα, ο απρόσκλητος επισκέπτης!!!
04.03.2014
Γαστρεντερικές διαταραχές, όπως είναι η διάρροια και ο εμετός, προκαλούνται συχνά από μολύνσεις (γαστρεντερίτιδα) ή από τροφικές δηλητηριάσεις. Σπανιότερα η αιτιολογία είναι κάποια σοβαρή μολυσματική ασθένεια ή κάποιο χρόνιο νόσημα του πεπτικού (όπως είναι η κοιλιοκάκη ή η νόσος του (Chron).

Διατροφικές συστάσεις για την Παγκρεατίτιδα
14.02.2014
Διατροφικές συστάσεις για μείωση ουρικού οξέος
14.02.2014

Οι ακόλουθες συστάσεις απευθύνονται σε άτομα με αυξημένο ουρικό οξύ, που πρέπει να ακολουθήσουν διατροφή χαμηλή σε πουρίνες.

Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά