Επιδόρπια/Γλυκά
Τσιζκέικ με γιαούρτι και μαρμελάδα
29.09.2011






ΥΛΙΚΑ:
Για 6-8 ατομικές μερίδες
Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο
Το χυμό ενός λεμονιού
Δέκα τριμμένα μπισκότα τύπου digestive

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό ενός λεμονιού σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια αφού έχουμε κάνει μία στρώση με τα τριμμένα μπισκότα, σερβίρουμε το μίγμα σε μπολ και το γαρνίρουμε με μια λεπτή στρώση μαρμελάδας. Το αφήνουμε για περισσότερες από δυο ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δέσει.

Tips: Αν θέλουμε πάνω απο τη μαρμελάδα προσθέτουμε 1 κ.γλ. τριμμένο φυστίκι αιγίνης ανάλατο.



Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά