Επιδόρπια/Γλυκά
Γρανίτα με κόκκινα φρούτα και γιαούρτι
07.08.2011

ΥΛΙΚΑ:
• 1 φλ φράουλες
• 1 φλ βατόμουρα
• 2 κ.σ. ζάχαρη
• 1-2 κ.σ. χυμός πορτοκάλι
• 1 γιαούρτι 2%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τις φράουλες, τα βατόμουρα, τη ζάχαρη και τον χυμό στο μπλέντερ. Έπειτα χτυπάμε ελάχιστα το γιαούρτι στο μπλέντερ μόνο του.Τωρά είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε τα θηκάκια μας.Βάζουμε το ελαφρώς χτυπημένο γιαούρτι σαν βάση και απο πάνω ρίχνουμε το μείγμα των φρούτων μας. Έτοιμο για κατάψυξη.

Tips:
1.
Μπορούμε να προσθέσουμε και καρπούζι ή κεράσια
2. Άν δεν έχουμε ειδικά θηκάκια για γρανίτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μικρά σφηνοπότηρα.
3. Μπορούμε επίσης να κόψουμε ξυλάκια από σουβλάκια στα τέσσερα και να τοποθετήσουμε ένα μέσα σε κάθε σφηνοπότηρο. Όταν παγώσουν βγαίνουν αρκετά εύκολα.








Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά