Ντρεσινγκ/Σάλτσες/Ντιπ
Ντρέσινγκ επάλειψης με τυρί κρέμα
10.12.2012
ΥΛΙΚΑ:
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο
• 1 Ματσάκι άνηθο ή μάραθο
• 1 Σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
• Λίγο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά π.χ. dirollo

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά καλά, βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και είναι έτοιμο για κατανάλωση μετά από 2 ώρες.




Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά