Επιδόρπια/Γλυκά
Σοκολατένια βραχάκια
05.12.2013






ΥΛΙΚΑ:
1 Σοκολάτα κουβερτούρα
Αμύγδαλα ανάλατα
Φιστίκια αιγίνης ανάλατα (αποφλοιωμένα)
Φουντούκια ανάλατα
1 κ.σ. Σπορέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα πάγκο βάζουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε 4άδες απο αμύγδαλα, φιστίκια αιγίνης και φουντούκια ανάλατα Λειώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με 1 κ.σ. σπορέλαιο.Τέλος αφού λειώσει καλά η κουβερτούρα μας με 1 κουτάλια σούπας,περιχύνουμε καλά κάθε βραχάκι, μέχρι να καλυφθούν τελείως οι ξηροί καρποί. Τα αφήνουμε στην λαδόκολλα μέχρι την επόμενη μέρα να παγώσουν καλά και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα.
                                   
                                       Καλή σας όρεξη...



Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά