Ζυμαρικά/Ρύζι
Παπαρδέλες με παντζάρια και γιαούρτι
08.02.2014

Από την Σπυριδούλα Κυπριώτη

ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο παπαρδέλες
• Πράσο, σκόρδο
Παντζάρια κονσέρβα ξυσμένα
1 Κουτ.σούπας γιαούρτι 2%
• Λίγο μπούκοβο
Λίγο κρασί
Παρμεζάνα
Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Έπειτα σοτάρουμε το πράσο + σκόρδο.Προσθέτουμε τα παντζάρια και μπούκοβο. Σβήνουμε με κρασί.Όταν εξατμιστεί, βάζουμε το γιαούρτι και αλατοπιπερώνουμε.Τέλος ρίχνουμε τα ζυμαρικά και λίγη παρμεζάνα (εναλλακτικά βάζουμε κρέμα τυριού light μαζί με το γιαούρτι).

                                                                      Καλή σας όρεξη...                                   






Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά